2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

31.01.2024
A+
A-

2023 – 2024 Eğitim öğretim yılının bahar dönemi sonuna doğru Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yaz okulu açılacağına dair akademik takvim yayımlandı. Üniversite öğrenci işleri tarafından yayımlanan duyuruda yaz okulu başvuru tarihlerine ve yaz okulu akademik takvimine yer verildi. Anadolu Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yaz okulu ile ilgili merak ettiği soruların cevabını yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu, Akademik Takvim

2023 – 2024 Eğitim öğretim yılının bahar dönemi sonuna doğru Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yaz okulu açılacağına dair akademik takvim yayımlandı. Üniversite öğrenci işleri tarafından yayımlanan duyuruda yaz okulu başvuru tarihlerine ve yaz okulu akademik takvimine yer verildi. Anadolu Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yaz okulu ile ilgili merak ettiği soruların cevabını yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Takvimi

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2024 yaz okulu takvimine göre yaz okulu kayıt yenileme 1 – 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz okuluna kaydını yaptıran öğrenciler için Yaz Okulu dersleri 8 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Öğretim sonunda uygulanacak sınavlar ise 26 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Yaz Okulu Başlamasına Kalan Süre- Geri Sayım

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Akademik Takvimi

YAZ OKULU
1-5 Temmuz 2024www.osymli.com Kayıt Yenileme
8 Temmuz 2024Derslerin Başlangıcı
15 Temmuz 2024Demokrasi ve Milli Birlik Günü
24 Ağustos 2024Derslerin Bitimi
26-31 Ağustos 2024Yaz Okulu Sonu Sınavları
30 Ağustos 2024Zafer Bayramı
2 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Sınavları Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
9-10 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Mazeret Sınavları
11 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Mazeret Sınavı Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
13 Eylül 2024Yaz Okulu Açılan Birimlerde ve Hukuk Fakültesi için Tek Ders Sınavı Başvurusu Son Tarihi
17 Eylül 2024Yaz Okulu Açılan Birimlerde ve Hukuk Fakültesi için Tek Ders Sınavı
19 Eylül 2024Tek Ders Sınavı Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
TELAFİ15 Temmuz 2024 Pazartesi gününün telafisi / 20 Temmuz 2024 Cumartesi
EK SINAVLAR www.osymli.com
23-27 Eylül 2024Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Döneminden Önce Dolduran Öğrenciler)
23-27 Eylül 2024I. Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Dolduran Öğrenciler)
30 Eylül-4 Ekim 2024II. Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Dolduran Öğrenciler)

NOTLAR:

* Öğrencilerin sınavlarının çakışmasını engellemek için Ara Sınavları ve Dönem Sonu sınavlarının ders programında belirtilen gün ve saatte yapılması önem arz etmektedir.
** Yaz Okulu Ara Sınav Takvimi, birimler tarafından düzenlenerek öğrencilere duyurulacaktır.

anadolu-universitesi-yaz-okulu-takvimi

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

Aşağıdaki bilgiler önceki yıllara aittir. Emsal olması için paylaşıldı.

.

.

.

2023 Yılı Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Esasları

Yaz Okulu açılan birimlerden ders alacak Anadolu Üniversitesi öğrencisi ile diğer yükseköğretim kurumları öğrencilerinin ders seçim işlemleri ve kayıt onayları aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

Yaz Okulunda Alınabilecek AKTS Kredi Sınırı;

  • Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için 20 AKTS,
  • Yaz Okulu sonunda “Mezun” durumundaki Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için 25 AKTS,
  • Lisansüstü öğrencileri için 30 AKTS’dir.

Hem Anadolu Üniversitesinden hem de diğer yükseköğretim kurumlarından ders almak isteyen öğrencinin AKTS kredi toplamlarının yukarıda belirtilen sınırlar içinde kalmasına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Ders Transferi:

Diğer yükseköğretim kurumlarının Yaz Okullarından ders alan öğrencilerin notları, “Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 16’ncı maddesi göz önünde bulundurularak birimler tarafından transfer edilecektir.

Yaz Okulu kayıt işlem basamakları aşağıdaki gibidir:

  • Öğrenci, “https://anasis.anadolu.edu.tr” adresindeki “Öğrenci İşlemleri” menüsünden “Kayıt İşlemleri”ni seçerek ders seçme işlemine başlayacaktır.
  • Öğrenci bulunduğu yerden bilgisayar ortamında almak istediği ders/dersleri (o dersin açıldığı birime girerek) seçecektir. İkinci anadal ve yandal programına kayıtlı öğrenci, o ders için ayrılan ikinci anadal/yandal kontenjanından ders seçecektir.
  • Öğrenci, derslerini seçtikten sonra ders seçim onayı vermeden önce bilgisayardaki uyarıyı da dikkate alarak seçtiği derslerin doğruluğunu (dersin kodu, adı, kredisi vb.) kontrol ettikten sonra ders seçim onayını

“ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ !” Kayıt onayı verilen dersler için sistemde daha sonra değişiklik yapılmasına izin verilmeyecektir.

  • Öğrenci, seçmiş olduğu ders/derslerin saatine göre hesaplanan Yaz Okulu için ödemesi gereken öğrenim ücretini görebilecek ve Ziraat Bankasının herhangi bir şubesine T.C. kimlik numarasını, adını ve soyadını belirterek veya yine aynı bankanın İnternet bankacılığı, Sanal POS ve bankomatları aracılığıyla ödeyebilecektir. Ödemeler Kurum ödemelerinden veya ATM’lerden yapılmalıdır. EFT/Havale yapılmamalıdır. Öğrenci bilgisayarda gördüğü tutarın tamamını ödemek zorundadır. Aksi takdirde kayıt onayı
  • Zaruri durumlarda birim çalışanı öğrencinin “Yaz Okulu Ders Seçim Onayı”nı kaldırabilir. Bunun için öğrencinin, ders seçimini tamamlamış, ödemesi gereken ücret bankaya bildirilmiş ancak bu ücreti ödememiş olması gerekir. Bu işlem için “Örgün Öğrenci Otomasyonundan Kayıt-Kayıt Yenileme menüsünden Yaz Okulu Ders Seçim Onayını Kaldır” programı kullanılacaktır.
  • Ödemesini yapan öğrencinin yaz okulu kayıt onayı (seçilen dersler için hesaplanan tutar ile banka ödemeleri karşılaştırılarak eşit olması hâlinde) sistemden otomatik olarak
  • 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenler, malüller ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası verilmiş olanların çocuklarından ve Devlet Burslusu öğrencilerden “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil

Öğrencilerin ders seçim işlemine ilişkin “DİKKAT etmesi gereken konular ve yapılması gereken işlemler”

  • Öğrenci, seçmeli bir dersin yerine farklı kodda başka bir ders alıyorsa “yerine” işlemini mutlaka yapacaktır.
  • Ayrıca zorunlu bir dersin yerine, farklı koddaki başka bir ders alınmak isteniyorsa sistemde “yerine” işlemi yapılamayacaktır. Öğrencinin, farklı kodda seçmiş olduğu dersleri gösteren belge ve bir dilekçeyle birlikte ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe onaylattırmak üzere yazılı olarak başvurması Dekanlık/Müdürlük uygun görmediği takdirde onay verilemeyeceğinden, bu öğrencinin onay almadan banka ödemesini yapmaması gerekir. Aksi takdirde kayıtlar bittikten sonra “yerine” işlemi yapılması mümkün olmayacaktır.
  • “Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği”nin 8’inci maddesi 5’inci fıkrası gereğince; Yaz Okulunda dersler başladıktan sonra, ders ekle/sil/çekilme işlemleri yapılamayacaktır. Ancak kayıtlar bittikten sonra ilgili Dekanlığın/Müdürlüğün kabul edebileceği haklı ve geçerli bir nedenle hatalı kayıt düzeltilebilir. Bunun için öğrencinin bir dilekçesini kayıtları takip eden ilk işgününde ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe e-mail göndermesi

 

Diğer üniversitelerden gelerek Anadolu Üniversitesinden ders almak isteyen öğrencilerde “DİKKAT edilecek işlemler ve gerekli belgeler” :

  • Öğrenci hangi birimden ders alacaksa, o birime gidip kaydını yaptıracaktır. İlgili birim tarafından öğrencinin Üniversite, Fakülte, C. kimlik numarası ve adı‒soyadı bilgileri “Yaz Okulu Kurum Dışı Öğrencileri” biriminden bilişim sistemine aktarılacaktır. “Öğrenci e-mail” alanına, öğrencinin T.C. kimlik numarası girilecektir. Öğrencinin kaydını yapan birim “Öğrenci Kimlik Bilgileri Ekranında” açıklama alanına kendi Fakülte/Yüksekokul adını girecektir.
  • Diğer yükseköğretim kurumlarından gelerek Anadolu Üniversitesinden Yaz Okulunda ders almak isteyen yabancı uyruklu öğrencinin, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezî Nüfus İdaresi Sistemi üzerinden verilen “yabancı uyruklu kimlik numarası” ile kaydı yapılacaktır.
  • Diğer yükseköğretim kurumlarından ders alan öğrenci için “Birime Göre Öğrenci Kimlik Bilgileri” girilirken, “Diğer” sayfasında bulunan “Alabileceği En Fazla Ders Kredisi” alanına yukarıda belirtilen AKTS kredileri göz önüne alınarak giriş yapılacaktır.

Kayıt işlemleri için;

  • Nüfus cüzdanı sureti (Orijinal nüfus cüzdanının ibrazı hâlinde fotokopisinin alınması “Yeterli” olacaktır.)
  • Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunun Öğrenci Kimlik Kartı fotokopisi,
  • 1adet fotoğraf,
  • Kayıtlı olduğu Üniversitenin ilgili biriminden aldığı, Anadolu Üniversitesinden ders alabilir yazısı veya Yönetim Kurulu Kararı
  • Kaydı yapılan öğrenci aynı anda birden fazla birimden ders alabilir. Öğrencinin kimlik bilgilerine ilişkin ilk kayıt, bir birim tarafından yapıldıktan sonra diğer birim öğrencinin

T.C. kimlik numarasını bilişim sistemine aktardığında, daha önce başka bir birime kayıt yaptırdığını görebilecektir.

  • Başka bir yükseköğretim kurumundan gelen öğrenciye, ANASİS’e girmek için Örgün Hesap programında, birim “Öğrenci İşleri” tarafından hesap oluşturulacaktır. Öğrenci kullanıcı kodu ve şifre ile ANASİS uygulamasına giriş yapabilecektir. Öğrencinin ders seçimleri ile ilgili işlemler, Anadolu Üniversitesine kayıtlı öğrencinin işlemi gibi yapılacaktır (Banka ödemesini yapan öğrencinin Yaz Okulu kayıt onayı sistemden otomatik olarak verilecektir).
  • Yaz Okulu kayıt esaslarında hüküm bulunmayan hâllerde “Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ve “ Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği” hükümleri geçerlidir.
  • Her türlü itiraz ve başvuruların ilgili “Öğrenci İşleri Birimi”nin e-mail adresine yazılı olarak yapılması

ÜNİVERSİTEMİZ BİRİMLERİ İLETİŞİM ADRESLERİ:

BİRİM ADIE-MAİL BİLGİLERİSANTRAL NUMARABİRİM DAHİLİ

NUMARASI

Eczacılık Fakültesieczfak@anadolu.edu.tr 

 

 

 

 

 

 

0222

335 05 80

3698-3624
Edebiyat Fakültesi

(*)

edbfak@anadolu.edu.tr4035-4107
Eğitim Fakültesi

(*)

egtfak@anadolu.edu.tr3552-3585
Hukuk Fakültesi (*)hukfak@anadolu.edu.tr2204-2205
İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi                  (*)iibf@anadolu.edu.tr3378-3376-3216
İletişim Bilimleri Fakültesi (*)ibf.iletisim@anadolu.edu.tr5211-5212
Sağlık Bilimleri Fakültesisbfak@anadolu.edu.tr 

1841-1844

Devlet

Konservatuvarı

konser@anadolu.edu.tr3023-3036

 NOT:

* Yaz Okuluna kurumdışı öğrenci alan Fakültelerimiz (*) işareti ile gösterilmektedir.

2023 Yılı Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri

2022-2023 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU ÜCRETLERİ

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULUAzami Ders Ücreti1 Saatlik Ders için Ödenecek Ücret

 

ECZACILIK FAKÜLTESİ4.1858.6
EDEBİYAT FAKÜLTESİ2.3933.5
EĞİTİM FAKÜLTESİ2.3933.5
HUKUK FAKÜLTESİ2.5535.7
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ2,5535.7
İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ2.2832.0
DEVLET KONSERVATUVARI5.1772.4
TURİZM FAKÜLTESİ2.3933.5

 NOTLAR:

  • Anadolu Üniversitesi öğrencileri yukarıdaki ders ücretini, diğer yükseköğretim kurumlarından gelen C. vatandaşı öğrenciler bu ücretin 2 katını ve diğer yükseköğretim kurumlarından gelen yabancı uyruklu öğrenciler ise bu ücretin 3 katını ödeyecektir.
  • Üniversitemizde; Bakanlıklar ve kamu kuruluşları adına mecburi hizmet karşılığı öğrenim gören öğrenciler, Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları öğrencileri ve Devlet (Milli Eğitim Bakanlığı) burslusu olarak öğrenim gören öğrencilerden yaz okulu öğretim ücreti alınmayacaktır.
  • 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenler, maluller ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası verilmiş olanların çocuklarından, “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil
  • Engelli öğrencilerden “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil

Yukarıdaki Tabloda, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Yaz Okulu için belirlenen 1 saatlik azami ders ücretlerinin, öğrencilerin ders alacakları birimlere göre hesaplanmış hali verilmektedir. Öğrencilerin 1 Saatlik Ders için Ödeyeceği Ücret =Azami Ders Ücreti×14 (Bir Eğitim-Öğretim Dönemi 14 Haftadan Oluşmaktadır.)

1 saat için örnek hesaplama =   7   ×       2        =          14     ×           2,11                   = 29,54 (Hafta) × (Dönem) = (Hafta) × (Azami Ders Ücreti) = (TOPLAM)

 4 saatlik bir ders için örnek hesaplama =    29,54×4 = 118,16 TL

 Ücret alınmayacak ortak kodlu derslerin listesi:

2022-2023 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZ YAZ OKULUNDA ORTAK KODLU OLARAK AÇILAN MERKEZİ DERSLER

AÇILDIĞI BİRİM: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Dersin KoduDersin AdıDersin SaatiECTS
TÜR125Türk Dili I2+02.0
TÜR126Türk Dili II2+02.0
TAR165Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I2+02.0
TAR166Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II2+02.0
İNG187İngilizce I3+03.0
İNG188İngilizce II3+03.0

 Ücret alınmayacak derslerin listesi

AÇILDIĞI BİRİM: ECZACILIK FAKÜLTESİ
Dersin KoduDersin AdıDersin SaatiECTS
STJ014Staj V0+2515.0
ECZ876Mezuniyet Projesi II1+34.0

NOT: Ortak Kodlu Derslerimize kurum dışı öğrenci alınmamaktadır.

2023 Hukuk Fakültesi Yaz Okulu Açan Üniversiteler

2023 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulunda Açılacak Dersler Listesi

Tablonun üst kısmında BUL yazan yere ders isimlerini yazarak arayabilirsiniz.

 

Dersin Açıldığı BirimDers KoduDers AdıT+UKrediDers TürüDers Statüsü
Devlet Kons.-Müzik Böl-Yaylı Çalgılar ASD-Keman Prog.YAY104Enstruman II1+16Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons.-Müzik Böl-Yaylı Çalgılar ASD-Keman Prog.MÜZ324Korrepetisyon VI1+11.5Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons.-Müzik Böl-Yaylı Çalgılar ASD-Keman Prog.YAY308Enstruman VI1+17Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons-Müz. Böl-Yay. Çalgı. ASD-Viyolonsel Prog.MÜZ230Korrepetisyon IV1+01.5Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons-Müz. Böl-Yay. Çalgı. ASD-Viyolonsel Prog.YAY206Enstruman IV1+16Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons-Müz. Böl-Yay. Çalgı. ASD-Viyolonsel Prog.MÜZ323Korrepetisyon V1+11.5Genel DerslerZorunlu Dersler
Devlet Kons-Müz. Böl-Yay. Çalgı. ASD-Viyolonsel Prog.YAY307Enstruman V1+17Genel DerslerZorunlu Dersler
DK/Çalgı Yap.ve On.Blm./Çal.Yap.ve Onar.Prg.ÇYA427Atölye Çalışmaları VII9+110Genel DerslerZorunlu Dersler
DK/Çalgı Yap.ve On.Blm./Çal.Yap.ve Onar.Prg.ÇYA428Atölye Çalışmaları VIII9+17Genel DerslerZorunlu Dersler
DK/Çalgı Yap.ve On.Blm./Çal.Yap.ve Onar.Prg.MÜZ452Enstruman VIII1+13Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ876Mezuniyet Projesi II1+34Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894Eczacılık Yeterlilikleri1+12Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-1Farmasötik Kimya0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-2Farmakognozi0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-3Farmasötik Teknoloji0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-4Farmasötik Mikrobiyoloji0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-5Farmakoloji0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-6Farmasötik Toksikoloji0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-7Klinik Eczacılık0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiECZ894-8Sosyal Eczacılık0+00Genel DerslerZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiSTJ803Staj III0+13Staj Ders KoduZorunlu Dersler
Eczacılık FakültesiSTJ804Staj IV0+1015Staj Ders KoduZorunlu Dersler
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı Böl. (Rusça)RDE444Dil ve İletişim II2+03Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı Böl. (Rusça)RDE445Rus Dili ve Edebiyatı Araştırmaları I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı Böl. (Rusça)RDE446Rus Dili ve Edebiyatı Araştırmaları II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fakültesi- Sosyoloji BölümüSOS101Sosyolojiye Giriş I3+06Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fakültesi- Sosyoloji BölümüSOS102Sosyolojiye Giriş II3+06Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fakültesi- Sosyoloji BölümüSOS228Sosyal Bilimlerde Temel Kavramlar3+04.5Genel DerslerSeçmeli Dersler
Edebiyat Fakültesi- Sosyoloji BölümüSOS429Eğitim Sosyolojisi3+04.5Genel DerslerSeçmeli Dersler
Edebiyat Fakültesi- Sosyoloji BölümüSOS460Vatandaşlık ve İnsan Hakları Sosyolojisi3+04.5Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
Edebiyat Fakültesi-Tarih BölümüTAR420İttihat ve Terakki Partisi Dönemi Tarihi4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Edebiyat Fakültesi-Tarih BölümüTAR410T.C. Dış Politikası4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt. Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.ÖMB213Öğretim İlke ve Yöntemleri3+04Genel DerslerZorunlu Dersler
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt. Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.ÖMB323Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme3+04Genel DerslerZorunlu Dersler
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt. Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.ÖEÖ417Ergenlik ve Cinsel Eğitim2+03Genel DerslerZorunlu Dersler
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt. Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.ÖMB421Okullarda Rehberlik3+04Genel DerslerZorunlu Dersler
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt. Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.ÖMB421Okullarda Rehberlik3+04Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK141Hukuk Başlangıcı I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK142Hukuk Başlangıcı II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK225İdare Hukuku I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK265Spor Hukuku2+03Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
Hukuk FakültesiHUK226İdare Hukuku II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK385Türk İş Hukukunda Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yolları2+03Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
Hukuk FakültesiHUK364İnfaz Hukuku2+03Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
Hukuk FakültesiHUK436İş Güvenliği Hukuku2+03Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
Hukuk FakültesiHUK445İş Hukuku3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK446İdari Yargılama Hukuku2+02Genel DerslerZorunlu Dersler
Hukuk FakültesiHUK448Sosyal Güvenlik Hukuku2+03Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-Gazetecilik Böl. (%30 İngilizce)KÜL193Kariyer Planlama1+02Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-Gazetecilik Böl. (%30 İngilizce)BYN423Medya İşletmeciliği ve Ekonomi2+03Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
İ.B.F.-Gazetecilik Böl. (%30 İngilizce)BYN460Television News Programming (TV Haber Programcılığı)3+04.5Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-İletişim Tasarımı ve Yönetimi BölümüİLT107İletişime Giriş3+03.5Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-İletişim Tasarımı ve Yönetimi BölümüİLT201Bireylerarası İletişim3+04.5Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-İletişim Tasarımı ve Yönetimi BölümüİKT215Ekonomi2+02.5Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-İletişim Tasarımı ve Yönetimi BölümüİLT356Sözsüz İletişim3+03.5Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.B.F.-İletişim Tasarımı ve Yönetimi BölümüİLT390Sağlık İletişimi ve Uygulamaları3+04.5Genel DerslerMesleki Seçmeli Dersler
İ.İ.B.F.-Çalışma Eko. ve End. İlişki. Böl.ÇEK353Türk Çalışma İlişkileri Tarihi3+05Genel DerslerYabancı Dil Dersleri
İ.İ.B.F.-Çalışma Eko. ve End. İlişki. Böl.ÇEK419İş Sağlığı ve Güvenliği3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-Çalışma Eko. ve End. İlişki. Böl.ÇEK409Sosyal Güvenlik3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-Çalışma Eko. ve End. İlişki. Böl.ÇEK410Sosyal Güvenlik Hukuku4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat Böl.-İng. İktisat Prog.İKT217Microeconomic Theory I (Mikro İktisat Teorisi I)3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat Böl.-İng. İktisat Prog.İKT219Macroeconomic Theory I (Makro İktisat Teorisi I)3+06Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat Böl.-İng. İktisat Prog.İKT379Econometrics I (Ekonometri I)3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat Böl.-İng. İktisat Prog.İKT380Econometrics II (Ekonometri II)3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT101İktisada Giriş I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT217Mikro İktisat Teorisi I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT219Makro İktisat Teorisi I3+06Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT216Matematiksel İktisat4+07Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT309Para Teorisi3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT379Ekonometri I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT330Uluslararası İktisat II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT380Ekonometri II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT459Büyüme Teorileri3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüİKT438Finansal Ekonomi II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme Prog.MUH119Financial Accounting I (Finansal Muhasebe I)4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme Prog.MUH120Financial Accounting II (Finansal Muhasebe II)4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme Prog.MUH310Financial Statement Analysis(Finansal Tablolar Analizi)3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİNG187İngilizce I3+03Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİŞL113Genel İşletme4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüMAT161Matematik I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüTÜR125Türk Dili I2+02Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİNG188İngilizce II3+03Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüMAT162Matematik II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüTÜR126Türk Dili II2+02Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİKT203Mikro İktisat Teorisi3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİST205İstatistik I3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüTAR165Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I2+02Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüİST206İstatistik II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüTAR166Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II2+02Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüFİN302Finansal Yönetim II3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüPZL310Pazarlama Yönetimi3+05Genel DerslerZorunlu Dersler
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüFİN410Sermaye Piyasaları4+05Genel DerslerZorunlu Dersler
Turizm Fakültesi-Gast. ve Mut. San. Böl.GMS407Gastronomide Proje Yönetimi1+24Genel DerslerZorunlu Dersler

✅TAVSİYE YAZILARIMIZ✅

Açılan Diğer Yaz Okulları İçin Tıklayınız

Yaz Okulunu Başka Üniversiteden Nasıl Alırım?

Yaz Okulunu Online Yapan Üniversiteler için TIKLAYINIZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.