2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

26.06.2024
A+
A-

2023 – 2024 Eğitim öğretim yılının bahar dönemi sonuna doğru Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yaz okulu açılacağına dair akademik takvim yayımlandı. Üniversite öğrenci işleri tarafından yayımlanan duyuruda yaz okulu başvuru tarihlerine ve yaz okulu akademik takvimine yer verildi. Anadolu Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yaz okulu ile ilgili merak ettiği soruların cevabını yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu, Akademik Takvim

2023 – 2024 Eğitim öğretim yılının bahar dönemi sonuna doğru Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yaz okulu açılacağına dair akademik takvim yayımlandı. Üniversite öğrenci işleri tarafından yayımlanan duyuruda yaz okulu başvuru tarihlerine ve yaz okulu akademik takvimine yer verildi. Anadolu Üniversitesinde okuyan öğrencilerin yaz okulu ile ilgili merak ettiği soruların cevabını yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Takvimi

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2024 yaz okulu takvimine göre yaz okulu kayıt yenileme 1 – 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz okuluna kaydını yaptıran öğrenciler için Yaz Okulu dersleri 8 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Öğretim sonunda uygulanacak sınavlar ise 26 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Yaz Okulu Başlamasına Kalan Süre- Geri Sayım

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Akademik Takvimi

YAZ OKULU
1-5 Temmuz 2024www.osymli.com Kayıt Yenileme
8 Temmuz 2024Derslerin Başlangıcı
15 Temmuz 2024Demokrasi ve Milli Birlik Günü
24 Ağustos 2024Derslerin Bitimi
26-31 Ağustos 2024Yaz Okulu Sonu Sınavları
30 Ağustos 2024Zafer Bayramı
2 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Sınavları Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
9-10 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Mazeret Sınavları
11 Eylül 2024Yaz Okulu Sonu Mazeret Sınavı Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
13 Eylül 2024Yaz Okulu Açılan Birimlerde ve Hukuk Fakültesi için Tek Ders Sınavı Başvurusu Son Tarihi
17 Eylül 2024Yaz Okulu Açılan Birimlerde ve Hukuk Fakültesi için Tek Ders Sınavı
19 Eylül 2024Tek Ders Sınavı Harf Notlarının Teslimi için Son Tarih
TELAFİ15 Temmuz 2024 Pazartesi gününün telafisi / 20 Temmuz 2024 Cumartesi
EK SINAVLAR www.osymli.com
23-27 Eylül 2024Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Döneminden Önce Dolduran Öğrenciler)
23-27 Eylül 2024I. Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Dolduran Öğrenciler)
30 Eylül-4 Ekim 2024II. Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Dolduran Öğrenciler)

NOTLAR:

* Öğrencilerin sınavlarının çakışmasını engellemek için Ara Sınavları ve Dönem Sonu sınavlarının ders programında belirtilen gün ve saatte yapılması önem arz etmektedir.
** Yaz Okulu Ara Sınav Takvimi, birimler tarafından düzenlenerek öğrencilere duyurulacaktır.

anadolu-universitesi-yaz-okulu-takvimi

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Duyurusu

2024 Yılı Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Esasları

 Yaz Okulu açılan birimlerden ders alacak Anadolu Üniversitesi öğrencisi ile diğer yükseköğretim kurumları öğrencilerinin ders seçim işlemleri ve kayıt onayları aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

Yaz Okulu kayıt tarihleri;

  • Ön Lisans/Lisans/Lisansüstü öğrencileri için 01-05 Temmuz 2024’tür.

Yaz Okulunda alınabilecek AKTS Kredi sınırı;

  • Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için 20 AKTS,
  • Yaz Okulu sonunda “Mezun” durumundaki Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için 25 AKTS,
  • Lisansüstü öğrencileri için 30 AKTS kredisidir.

Hem Anadolu Üniversitesinden hem de diğer yükseköğretim kurumlarından ders almak isteyen öğrencinin AKTS kredi toplamlarının yukarıda belirtilen sınırlar içinde kalmasına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Ders Transferi:

Diğer yükseköğretim kurumlarının Yaz Okullarından ders alan öğrencilerin notları, “Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 16’ncı maddesi göz önünde bulundurularak birimler tarafından transfer edilecektir.

Yaz Okulu kayıt işlem basamakları aşağıdaki gibidir:

  • Öğrenci, “https://anasis.anadolu.edu.tr” adresindeki “Öğrenci İşlemleri” menüsünden “Kayıt İşlemleri”ni seçerek ders seçme işlemine başlayacaktır.
  • Öğrenci bulunduğu yerden bilgisayar ortamında almak istediği ders/dersleri (o dersin açıldığı birime girerek) seçecektir. İkinci anadal ve yandal programına kayıtlı öğrenci, o ders için ayrılan ikinci anadal/yandal kontenjanından ders seçecektir.
  • Öğrenci, derslerini seçtikten sonra ders seçim onayı vermeden önce bilgisayardaki uyarıyı da dikkate alarak seçtiği derslerin doğruluğunu (dersin kodu, adı, kredisi vb.) kontrol ettikten sonra ders seçim onayını

       “ÖZELLİKLE DİKKAT EDİNİZ!” Kayıt onayı verilen dersler için sistemde daha sonra değişiklik yapılmasına izin verilmeyecektir.

  • Öğrenci, seçmiş olduğu ders/derslerin saatine göre hesaplanan Yaz Okulu için ödemesi gereken öğrenim ücretini görebilecek ve Ziraat Bankasının herhangi bir şubesine T.C. kimlik numarasını, adını ve soyadını belirterek veya yine aynı bankanın İnternet bankacılığı, Sanal POS ve bankomatları aracılığıyla ödeyebilecektir. Ödemeler Kurum ödemelerinden veya ATM’lerden yapılmalıdır. EFT/Havale yapılmamalıdır. Öğrenci bilgisayarda gördüğü tutarın tamamını ödemek zorundadır. Aksi takdirde kayıt onayı verilmeyecektir.
  • Zaruri durumlarda birim çalışanı öğrencinin “Yaz Okulu Ders Seçim Onayı”nı kaldırabilir. Bunun için öğrencinin, ders seçimini tamamlamış, ödemesi gereken ücret bankaya bildirilmiş ancak bu ücreti ödememiş olması gerekir. Bu işlem için “Örgün Öğrenci Otomasyonundan Kayıt-Kayıt Yenileme menüsünden Yaz Okulu Ders Seçim Onayını Kaldır” programı kullanılacaktır.
  • Ödemesini yapan öğrencinin yaz okulu kayıt onayı (seçilen dersler için hesaplanan tutar ile banka ödemeleri karşılaştırılarak eşit olması hâlinde) sistemden otomatik olarak verilecektir.
  • 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenler, malüller ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası verilmiş olanların çocuklarından ve Devlet Burslusu öğrencilerden “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil edilmeyecektir.

Öğrencilerin ders seçim işlemine ilişkin DİKKAT etmesi gereken konular ve yapılması gereken işlemler;

  • Öğrenci, seçmeli bir dersin yerine farklı kodda başka bir ders alıyorsa “yerine” işlemini mutlaka yapacaktır.
  • Ayrıca zorunlu bir dersin yerine, farklı koddaki başka bir ders alınmak isteniyorsa sistemde “yerine” işlemi yapılamayacaktır. Öğrencinin, farklı kodda seçmiş olduğu dersleri gösteren belge ve bir dilekçeyle birlikte ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe onaylattırmak üzere yazılı olarak başvurması gerekmektedir. Dekanlık/Müdürlük uygun görmediği takdirde onay verilemeyeceğinden, bu öğrencinin onay almadan banka ödemesini yapmaması gerekir. Aksi takdirde kayıtlar bittikten sonra “yerine” işlemi yapılması mümkün olmayacaktır.
  • “Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği”nin 8’inci maddesi 5’inci fıkrası gereğince; Yaz Okulunda dersler başladıktan sonra, ders ekle/sil/çekilme işlemleri yapılamayacaktır. Ancak kayıtlar bittikten sonra ilgili Dekanlığın/Müdürlüğün kabul edebileceği haklı ve geçerli bir nedenle hatalı kayıt düzeltilebilir. Bunun için öğrencinin dilekçesini kayıtları takip eden ilk işgününde ilgili Dekanlığa/Müdürlüğe e-maille göndermesi gerekir.

Diğer üniversitelerden gelerek Anadolu Üniversitesinden ders almak isteyen öğrencilerde “DİKKAT edilecek işlemler ve gerekli belgeler”:

  • Kurum dışından gelen öğrenciler “anadolu.edu.tr” adresinden e-devlet bilgileri ile giriş yaparak çevrim içi olarak başvuru yapacak ve kayıtlı olduğu Üniversitenin ilgili biriminden aldığı, “Anadolu Üniversitesinden ders alabilir yazısı” veya Yönetim Kurulu Kararını basvuru.anadolu.edu.tr” adresine yükleyecektir.
  • Diğer yükseköğretim kurumlarından gelerek Anadolu Üniversitesinden Yaz Okulunda ders almak isteyen yabancı uyruklu öğrencinin, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezî Nüfus İdaresi Sistemi üzerinden verilen “yabancı uyruklu kimlik numarası” ile kaydı yapılacaktır.
  • Diğer yükseköğretim kurumlarından ders alan öğrenci için “Birime Göre Öğrenci Kimlik Bilgileri” girilirken, “Diğer” sayfasında bulunan “Alabileceği En Fazla Ders Kredisi” alanına yukarıda belirtilen AKTS kredileri göz önüne alınarak giriş yapılacaktır.
  • Kurum dışından gelen öğrenciler ortak kodlu (Türk Dili I, Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, İngilizce I ve İngilizce II) dersleri alamamaktadır.

Kayıt işlemleri için;

  • Kayıtlı olduğu Üniversitenin ilgili biriminden aldığı, “Anadolu Üniversitesinden ders alabilir yazısı” veya Yönetim Kurulu Kararı gerekmektedir.
  • Kaydı yapılan öğrenci aynı anda birden fazla birimden ders alabilir. Öğrencinin kimlik bilgilerine ilişkin ilk kayıt, bir birim tarafından yapıldıktan sonra diğer birim öğrencinin T.C. kimlik numarasını bilişim sistemine aktardığında, daha önce başka bir birime kayıt yaptırdığını görebilecektir.
  • Başka bir yükseköğretim kurumundan gelen öğrenciye, ANASİS’e girmek için Örgün Hesap programında, birim “Öğrenci İşleri” tarafından hesap oluşturulacaktır. Öğrenci kullanıcı kodu ve şifre ile ANASİS uygulamasına giriş yapabilecektir. Öğrencinin ders seçimleri ile ilgili işlemler, Anadolu Üniversitesine kayıtlı öğrencinin işlemi gibi yapılacaktır (Banka ödemesini yapan öğrencinin Yaz Okulu kayıt onayı sistemden otomatik olarak verilecektir).
  • Yaz Okulu kayıt esaslarında hüküm bulunmayan hâllerde “Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ve “Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği” hükümleri geçerlidir.
  • Her türlü itiraz ve başvuruların ilgili “Öğrenci İşleri Birimi”nin e-mail adresine yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

2024 Yılı Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu İletişim Adresleri

BİRİM ADIE-MAİL BİLGİLERİSANTRAL NUMARABİRİM DAHİLİ NUMARASI
Eczacılık Fakültesieczfak@anadolu.edu.tr 

 

 

 

 

 

80222

335 05 80

3698-3624
Edebiyat Fakültesi   (*)edbfak@anadolu.edu.tr4035-4107
Eğitim Fakültesi (*)egtfak@anadolu.edu.tr3552-358 -3585-3522
Hukuk Fakültesi (*)hukfak@anadolu.edu.tr2204-2205
Sağlık Bilimleri Fakültesisbf@anadolu.edu.tr1841-1844
İktisadi ve İdari Bil. Fakültesi   (*)iibf@anadolu.edu.tr3378-3376-3216
Devlet Konservatuvarıkonser@anadolu.edu.tr3023-3036
İletişim Bilimleri Fakültesiibf.anadolu.edu.tr5207

 NOT:* Yaz Okuluna kurum dışı öğrenci alan Fakültelerimiz (*) işareti ile gösterilmektedir.

 

2024 Yılı Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri

2023-2024 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU ÜCRETLERİ

 

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MESLEK YÜKSEKOKULUAzami Ders Ücreti1 Saatlik Ders için Ödenecek Ücret
ECZACILIK FAKÜLTESİ5,0270,28
EDEBİYAT FAKÜLTESİ2,6036,4
EĞİTİM FAKÜLTESİ2,6036,4
HUKUK FAKÜLTESİ3,0642,84
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ3,0642,84
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ2,6036,4
DEVLET KONSERVATUVARI6,2086,8

 NOTLAR:

  • Anadolu Üniversitesi öğrencileri yukarıdaki ders ücretini, diğer yükseköğretim kurumlarından gelen T.C. vatandaşı öğrenciler bu ücretin 2 katını ve diğer yükseköğretim kurumlarından gelen yabancı uyruklu öğrenciler ise bu ücretin 3 katını ödeyecektir.
  • Üniversitemizde; Bakanlıklar ve kamu kuruluşları adına mecburi hizmet karşılığı öğrenim gören öğrenciler, Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları öğrencileri ve Devlet (Milli Eğitim Bakanlığı) burslusu olarak öğrenim gören öğrencilerden yaz okulu öğretim ücreti alınmayacaktır.
  • 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybedenler, maluller ve 1005 sayılı İstiklal Madalyası verilmiş olanların çocuklarından, “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil edilmeyecektir.
  • Engelli öğrencilerden “Yaz Okulu Öğrenim Ücreti” tutarı tahsil edilmeyecektir.

Yukarıdaki Tabloda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Yaz Okulu için belirlenen 1 saatlik azami ders ücretlerinin, öğrencilerin ders alacakları birimlere göre hesaplanmış hali verilmektedir. Öğrencilerin 1 Saatlik Ders için Ödeyeceği Ücret =Azami Ders Ücreti×14 (Bir Eğitim-Öğretim Dönemi 14 Haftadan Oluşmaktadır.)

 1 saat için örnek hesaplama =   7   ×       2        =          14    ×           2,60                  =                                             36,4

                                           (Hafta) × (Dönem) =     (Hafta) ×    (Azami Ders Ücreti) = (TOPLAM)

 4 saatlik bir ders için örnek hesaplama =    36,4×4 = 145,6 TL

 Ücret alınmayacak ortak kodlu derslerin listesi:

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZ YAZ OKULUNDA ORTAK KODLU OLARAK AÇILAN MERKEZİ DERSLER

AÇILDIĞI BİRİM: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Dersin KoduDersin AdıDersin SaatiECTS
TÜR125Türk Dili I2+02.0
TÜR126Türk Dili II2+02.0
TAR165Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I2+02.0
TAR166Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II2+02.0
İNG187İngilizce I3+03.0
İNG188İngilizce II3+03.0

 

Ücret alınmayacak derslerin listesi 

AÇILDIĞI BİRİM: ECZACILIK FAKÜLTESİ
Dersin KoduDersin AdıDersin SaatiECTS
STJ803Staj III0+13.0
STJ804Staj IV0+1015.0

 

NOT: Ortak Kodlu Derslerimize kurum dışı öğrenci alınmamaktadır.

 

2023 Hukuk Fakültesi Yaz Okulu Açan Üniversiteler

2024 Anadolu Üniversitesi Yaz Okulunda Açılacak Dersler Listesi

Tablonun üst kısmında BUL yazan yere ders isimlerini yazarak arayabilirsiniz.

 

BirimYyılDers AdıÖğretim
Dili
GrpAnadal
B?l?m
Anadal
Birim
İçi
Anadal
Birim
Dışı
İkinci
Anadal
Birim
İçi
İkinci
Anadal
Birim
Dışı
Yandal
Birim
İçi
Yandal
Birim
Dışı
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılYönetsel EczacılıkT?rk?eSınırsız000000
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılEczacılık İşletmeciliğiT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılEczacılık MevzuatıT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılEczacılıkta Bilişim SistemleriT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılEczacılık Deontolojisi ve EtikT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiIX.YarıyılStaj IIIT?rk?eSınırsız000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eA3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eB3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eC3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?e?3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eD3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eE3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eF3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılMezuniyet Projesi IIT?rk?eG3000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılEczacılık YeterlilikleriT?rk?eSınırsız000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmas?tik KimyaT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmakognoziT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmas?tik TeknolojiT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmas?tik MikrobiyolojiT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmakolojiT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılFarmas?tik ToksikolojiT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılKlinik EczacılıkT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılSosyal EczacılıkT?rk?e0000000
Eczacılık FakültesiX.YarıyılStaj IVT?rk?eSınırsız000000
Edebiyat Fak?ltesi- Sosyoloji
B?l?m?
I.YarıyılSosyolojiye Giriş IT?rk?eSınırsız1001005055
Edebiyat Fak?ltesi- Sosyoloji
B?l?m?
VII.YarıyılŞiddet, Toplum ve SiyasetT?rk?eSınırsız1001005055
Edebiyat Fak?ltesi- Sosyoloji
B?l?m?
VII.YarıyılEğitim SosyolojisiT?rk?eSınırsız1001005055
Edebiyat Fak?ltesi- Sosyoloji
B?l?m?
VIII.Yarıyı
l
Vatandaşlık ve İnsan Hakları
Sosyolojisi
T?rk?eSınırsız1001005055
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı
Böl. (Rusça)
III.YarıyılSözlü Anlatım Teknikleri IRus?aSınırsız000000
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı
Böl. (Rusça)
IV.YarıyılMorfoloji IVRus?aSınırsız000000
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı
Böl. (Rusça)
VII.YarıyılEdebi ?eviri IIT?rk?eSınırsız000000
Edebiyat Fak./Rus Dili ve Edebiyatı
Böl. (Rusça)
VII.YarıyılRus?a-T?rk?e ?eviri VRus?aSınırsız000000
Eğitim FakültesiII.YarıyılEğitimin Felsefi ve Sosyolojik
Temelleri
T?rk?e035150000
Eğitim FakültesiII.YarıyılEğitim PsikolojisiT?rk?e05550000
Eğitim FakültesiIV.YarıyılEğitimde Araştırma YöntemleriT?rk?e02530000
Eğitim FakültesiIV.YarıyılEğitim FelsefesiT?rk?e035150000
Eğitim FakültesiIV.YarıyılÖğretim İlke ve YöntemleriT?rk?e02530000
Eğitim FakültesiIV.YarıyılÖğretim Teknolojileri ve Materyal
Tasarımı
T?rk?e02530000
Eğitim FakültesiVI.YarıyılEğitim YönetimiT?rk?e035150000
Eğitim FakültesiVI.YarıyılProgram GeliştirmeT?rk?e04040000
Eğitim FakültesiVI.YarıyılEğitimde Ölçme ve DeğerlendirmeT?rk?e06060000
Eğitim FakültesiVI.YarıyılSınıf YönetimiT?rk?e02530000
Eğitim FakültesiVIII.Yarıyı
l
Bireyselleştirilmiş Eğitim
Programları
T?rk?e030300000
Eğitim FakültesiVIII.Yarıyı
l
Okullarda RehberlikT?rk?e05550000
Eğitim Fak.-Y.D.E.B- İng. Öğrt.
Prog.
IV.YarıyılDilbilime Girişİngilizce25030000
Eğitim Fak.-Y.D.E.B- İng. Öğrt.
Prog.
IV.Yarıyılİngiliz Dili Öğretimi Yöntemleri Iİngilizce25030000
Eğitim Fak.-Y.D.E.B- İng. Öğrt.
Prog.
VI.YarıyılÇocuklara Yabancı Dil ÖğretimiİngilizceSınırsız000000
Eğitim Fak.-Y.D.E.B- İng. Öğrt.
Prog.
VI.YarıyılDil Edinimiİngilizce25030000
Eğitim Fak.-Y.D.E.B-Almanca
Öğretmenliği Prog.
IV.YarıyılAlmanca İleri Okuma ve Yazma
Becerileri I
Almanca10000000
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt.
Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.
VIII.Yarıyı
l
Meslek EtiğiT?rk?e25030000
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt.
Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.
VIII.Yarıyı
l
Özel Eğitim Politikaları ve Yasal
Düzenlemeler
T?rk?e40040000
Eğitim Fakültsi/Özel Eğt.
Blm./Öz.Eğt.Öğr.Prg.
VIII.Yarıyı
l
Ergenlik ve Cinsel EğitimT?rk?e40030000
Eğit.Fak./Mat. ve Fen Bil.
Eğ.Böl./İlk.Mat.Öğr.Pr.
VI.YarıyılCebire GirişT?rk?e25030000
Hukuk Fak?ltesiVII.YarıyılCeza Usul Hukuku IT?rk?eSınırsız02500000
Hukuk Fak?ltesiVIII.Yarıyı
l
Ceza Usul Hukuku IIT?rk?eSınırsız02500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüI.Yarıyılİktisada Giriş IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüII.Yarıyılİktisada Giriş IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüIII.YarıyılMikro İktisat Teorisi IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüIII.YarıyılMakro İktisat Teorisi IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüIII.YarıyılMatematiksel İktisat IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüV.YarıyılPara TeorisiT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüV.YarıyılEkonometri IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüV.Yarıyılİktisadi Düşünceler TarihiT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüVI.YarıyılEkonometri IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İktisat BölümüVIII.Yarıyı
l
Finansal Ekonomi IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüI.Yarıyılİngilizce IİngilizceSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüI.YarıyılGenel İşletmeT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüI.YarıyılFinansal Muhasebe IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüI.YarıyılT?rk Dili IT?rk?eSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüII.Yarıyılİngilizce IIİngilizceSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüII.YarıyılFinansal Muhasebe IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüII.YarıyılT?rk Dili IIT?rk?eSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIII.Yarıyılİstatistik IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIII.YarıyılAtatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi IT?rk?eSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIV.YarıyılFinans MatematiğiT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIV.Yarıyılİstatistik IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIV.YarıyılMaliyet MuhasebesiT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüIV.YarıyılAtatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi IIT?rk?eSınırsız01000000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüV.YarıyılFinansal Y?netim IT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüV.YarıyılPazarlama İlkeleriT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüVI.YarıyılFinansal Y?netim IIT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüVI.YarıyılPazarlama Y?netimiT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüVII.YarıyılFinansal Tablolar AnaliziT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşletme BölümüVIII.Yarıyı
l
Sermaye PiyasalarıT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-Çalışma Eko. ve End. İlişki.
Böl.
IV.YarıyılAnayasa HukukuT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme
Prog.
I.YarıyılCareer Planning (Kariyer Planlama)İngilizceSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme
Prog.
IV.YarıyılFinancial Mathematics (Finans
Matematiği)
İngilizceSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme
Prog.
VII.YarıyılFinancial Statement
Analysis(Finansal Tablolar Analizi)
İngilizceSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-İşlet.Böl.-İngilizce İşletme
Prog.
VIII.Yarıyı
l
Capital Markets (Sermaye
Piyasaları)
İngilizceSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-Siyaset Bilimi ve Kamu
Yönetimi Böl.
I.YarıyılKariyer PlanlamaT?rk?eSınırsız50500000
İ.İ.B.F.-Siyaset Bilimi ve Kamu
Yönetimi Böl.
II.YarıyılKamu Yönetimine GirişT?rk?eSınırsız50500000
İ.B.F.-Sinema ve Televizyon
Bölümü (%30 İngilizce)
I.YarıyılSinema ve Televizyona GirişT?rk?e37000000
İ.B.F.-Halkla İliş. ve Reklam. Böl.
(%30 İngilizce
III.YarıyılAcademic English III (Akademik
İngilizce III)
İngilizce151500000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılDil ve Konuşma Terapisinde
Odyoloji I
T?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılDil ve Konuşma Terapisinde
Danışmanlık
T?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılAkıcılık Bozuklukları UygulamalarıT?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.Yarıyılİşitme Rehabilitasyonu UygulamalarıT?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılDDY ve Baş-Yüz Anomalileri
Uygulamaları
T?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılEdinilmiş Dil Bozuklukları
Uygulamaları
T?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılSes Bozuklukları UygulamalarıT?rk?e2000000
Sağ. Bil. Fak.-Dil ve Kon. Ter. Böl.II.YarıyılYutma ve Motor Konuşma
Bozuklukları Uygulamaları
T?rk?e5000000
Devlet Kons.-Sah.San.Böl-Tiyatro
ASD Oyunculuk Programı
IV.YarıyılDoğaçlama IVT?rk?e2000000

✅TAVSİYE YAZILARIMIZ✅

Açılan Diğer Yaz Okulları İçin Tıklayınız

Yaz Okulunu Başka Üniversiteden Nasıl Alırım?

Yaz Okulunu Online Yapan Üniversiteler için TIKLAYINIZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. sümeyye enneffus dedi ki:

    yaz okulu online mı olacak ??