ÖZDEBİR YKS-3 Deneme Sınavı (14-15-16 Şubat 2020)

18.02.2020
A+
A-

2020 Yılı eğitim öğretim yılında ÖZDEBİR tarafından uygulanacak YKS deneme sınavlarının üçüncüsü 14-15-16 Şubat 2020 tarihlerinde uygulanacak. Sınavdan sonra öğrenciler cevapladıkları soruların doğru yanıtlarını merak ediyor. ÖZDEBİR  tarafından yapılacak duyuru ile cevap anahtarı öğrencilerle paylaşılacaktır. ÖZDEBİR tarafından uygulanan deneme sınavlarının çözümleri kendi sitelerinde videolu çözüm olarak adaylara paylaşılmaktadır. ÖZDEBİR sonuçları kaç günde açıklanır?

ÖZDEBİR YKS-3 Deneme Sınavı (14-15-16 Şubat 2020)

ÖZDEBİR YKS-3 Deneme Sınavı Cevap Anahtarı (14-15-16 Şubat 2020) Ne Zaman Yayımlanır?

2020 Yılı eğitim öğretim yılında ÖZDEBİR tarafından uygulanacak YKS deneme sınavlarının üçüncüsü 14-15-16 Şubat 2020 tarihlerinde uygulanacak. Sınavdan sonra öğrenciler cevapladıkları soruların doğru yanıtlarını merak ediyor. ÖZDEBİR  tarafından yapılacak duyuru ile cevap anahtarı öğrencilerle paylaşılacaktır. ÖZDEBİR tarafından uygulanan deneme sınavlarının çözümleri kendi sitelerinde videolu çözüm olarak adaylara paylaşılmaktadır. ÖZDEBİR sonuçları kaç günde açıklanır? Diye birçok soru sorulmaktadır. Kurum tarafından yapılan sınavların son gününden bir sonraki gün genellikle cevap anahtarı adaylar ile paylaşılmaktadır. 

ÖZDEBİR 2020 YKS-3 Cevap Anahtarı

Sınav uygulandıktan sonra kurum tarafından paylaşıldığı taktirde burada cevap anahtarı yer alacaktır. 16 Şubat 2020 sınavın uygulandığı son gündür. Dolayısıyla 17-18 Şubat 2020 tarihinde cevap anahtarı yayımlanır. Sınava hazırlanan adaylar için geri sayım aracımız çalışıyor olacak.

♦TYT Puanını bir sonraki sene de kullanabilirsin! Nasıl mı? HEMEN OKU!♦

ozdebir_tyt_3_cevap_anahtari

 

ozdebir_ayt_3a_cevap_anahtari ozdebir_ayt_3b_cevap_anahtari

İNGİLİZCE 3 YANIT ANAHTARI

2020 ÖZDEBİR Türkiye Geneli Deneme Sınavı Tarihleri

2020-ozdebir-turkiye-geneli-tg-deneme-sinavi-tarihleri

 

2020 YKS Kitap Önerileri

 

2020 YKS Konuları

 

2020 YKS Çalışma Programları

 

ÖZDEBİR Deneme Sınavlarına Katılmak İsteyen Öğrenciler

  • “Sınavımızı Uygulayan Kurumlar”a başvurarak ve kurumların kabulü halinde deneme sınavlarımıza katılabilirler. Sınavlarımızı Uygulayan Kurumlar için bulunduğunuz yerdeki bayilerimiz ile iletişim kurulabilir.
  • Sınavlarımızı uygulayan kurumların ve  bayilerimizin veli ya da öğrencilerimizden gelen bireysel başvurulara ilişkin talepleri karşılama yükümlülükleri bulunmamaktadır. 
  • ÖZDEBİR’de sınavlara katılım için bireysel başvuru alınmamakta; ÖZDEBİR, ilkesel olarak sınav uygulayan kurumların bilgilerini de  paylaşmamaktadır.
  • Uygulanan bir sınavın kitapçığı stoklarımızda mevcutsa uygulama sonrasında internet sitemiz üzerinden sipariş verilerek elde edilebilir.

GENEL AÇIKLAMALAR

  1. Bu sınavlar, resmi-özel ortaokullarda ve kurs merkezlerinde öğrencilerin gelişim süreçlerini izlemek ve sınav deneyimi kazandırmak amacıyla öğretim programlarına uygun olarak hazırlanmaktadır.
  2. Sınavların içeriği ve sınav takvimi web sitemizde görülebilir.
  3. Sınav uygulayan kurumlar isterlerse optik cevap kâğıtlarını kendileri okuyup sınav değerlendirme sistemine yükleyerek sonuçlarını anında görebilirler.
  4. Sınav siparişleri, uygulama tarihinden bir hafta öncesine kadar verilebilir. Gönderiler sınav tarihinden 2-3 gün öncesinde kurumlara ulaştırılır.
  5. Siparişler internet sayfamızda iletişim bilgileri bulunan bayilerimiz aracılığı ile veya aynı sayfada “Online İşlem Merkezi” üzerinden verilebilir.
  6. Sınavlar, ücretleri ödendikten sonra gönderilir.
  7. MEB’in ve ÖSYM’nin sınav takviminde olabilecek değişikliklerde ve zorunlu görülen durumlarda ÖZDEBİR, Deneme Sınav Takviminde değişiklikler yapabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.